Project Description

The Jules Verne

Wentsford Pubs Ltd appointed Be Inspired Design 2013 to support an extensive review of the groups estate of Public Houses.  The Jules Verne (previously The Wellington) was selected to receive a significant refurbishment and re-brand in order to attract new customers and improve operations.

The scheme involved careful restoration and repurposing of existing furniture and features to ensure spend was controlled and more importantly retain the character of the pubs history.  The works were significant including relocating the main bar to improve functionality, relocating and improving the WC’s and increasing and fully refitting the catering kitchen.

The redesigned space has increased covers and offers cosy, comfortable areas alongside open floor space for live music.    

The completed pub re-opened in December 2016 and has been very successful.

The details